!!!☢ musfirahmohamed  ツ ©!!!

I never built these walls to keep people out. I built them to see who cares enough to take the time to knock them down.♥

Friday, January 11, 2013

filling the form

assalamualaikum...

erm hai . . tdi bru lepas habis isi UPU . just letak je u pilihan sbb result kan tak keluar lagi . . .maybe after keluar pon malas na ubah dah kot . . . tapi kalau result tak memenuhi kelayakan yang "MENCABAR JIWA"  tu maybe keadaan memaksa untuk mengubah . . . tak pon membiarkan sahaja tanpa edit pape . . .lepas ni abah suruh isi maktab pulak . . dan dalam fikiran aku terus terbayang perkataan "SAPA NA JADI CIKGU" fuh . . . tapi terpaksalah akur . . . tapi kalau dapat mungkin aku nak kena fikir 10 kali . takpon lebih . . .haha .  blub2 . . .



When you're at the end of the roadAnd you lost all sense of controlAnd your thoughts have taken their tollWhen your mind breaks the spirit of your soul
Your faith walks on broken glassAnd the hangover doesn't passNothing's ever built to lastYou're in ruins

lirik ni lagu 21 gun . . . maksud yg agak mendalam . . . haha . . . walaupun aku tak tau ap maksud lagu ni dan lagu ni agak lama tp sentimental . . .


    ok abaikan quote yg tak berkotak tu . . . nanti lah edit laen. . . . rasenye yg lame dah padam

1 comment:

  1. kalau kakak baca jgn nak expose org isi ap dalam upu tu

    ReplyDelete

Followers